Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ
НОВИНИ КЛУБУ "Мангуста"
Детальніше

Проєкт «Ми поруч, ми разом» триває!

08.06.2022 Новини клубу - Мангуста

8 червня в дитячо-юнацькому клубі "Мангуста" було по-справжньому гаряче. То ж діти втамували спрагу на майстер-класі " Літня прохолода" з Наталією Клапцуняк та Марією Шпінталь (МДЕС), а дорослі з Лілею Бандурою (МЦДДЮМП) корисно провели час на спортивно-о ...

Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

07.06.2022 Новини клубу - Мангуста

З героями нової та цікавої карткової гри "Доброго вечора, ми з України" в дитячо-юнацькому клубі "Мангуста" 7 червня дорослих познайомила Марина Стефанів, а діти будували свій яскравий "Корабель мрій" з психологом Квітославою Куновською.

Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

06.06.2022 Новини клубу - Мангуста

Цікавий і творчий майстер-клас для дітей "Соняшник - квітка перемоги" з Мирославою Лагойда (МДЕС) та патріотично-натхненний для дорослих "Мрія українця" з Надією Волощук (МЦДДЮМП) - так розпочався третій тиждень проекту "Ми разом, ми поруч" в дитячо-юнаць ...

Детальніше

Проєкт «Ми поруч, ми разом» триває!

03.06.2022 Новини клубу - Мангуста

3 червня у дитячо-юнацькому клубі «Мангуста» діти виготовили ангелів з кольорового паперу на майстер-класі, який провела Наталія Рязанова (МДЕС).

Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

02.06.2022 Новини клубу - Мангуста

Сьогодні в дитячо-юнацькому клубі «Мангуста» для  дітей відбувся дуже цікавий творчий майстер-клас «Квітуча Україна», який провела Дидик Оксана (МДЕС).