Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ
НОВИНИ КЛУБУ "Мангуста"
Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

22.06.2022 Новини клубу - Мангуста

Драйвові банси та рухливі ігри в дитячо-юнацькому клубі "Мангуста" 22 червня провела для дітей Анна Стецюк, а потім діти відвідали тренінг з акторської майстерності "Моя Україна в серці єдина", який провела Любов Савчук.

Детальніше

Проєкт «Ми поруч, ми разом» триває!

21.06.2022 Новини клубу - Мангуста

21 червня в дитячо-юнацькому клубі "Мангуста" на тренінговому занятті "Україна в моєму серці" діти з психологом Квітославою Куновською  вчилися усвідомлювати свою приналежність до української держави та народу. А дорослі з Надією Волощук створювали к ...

Детальніше

Проєкт «Ми поруч, ми разом» триває!

15.06.2022 Новини клубу - Мангуста

Тренінгові вправи "Ефективна комунікація" з Наталією Тимофеєвою в дитячо-юнацькому клубі "Мангуста" 15 червня додали впевненості батькам, розвинули їх креативність та винахідливість під час спілкування.

Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

14.06.2022 Новини клубу - Мангуста

Діти, знайшовши життєво важливі опори та відчуття безпеки і захисту на тренінгу з Квітославою Куновською зфантазували свій "Дім, в якому я живу", а з правилами карткової гри "Добрий вечір, ми з України" Анна Стецюк (МЦДДЮМП) познайомила присутніх 14 червн ...

Детальніше

Проєкт «Ми поруч, ми разом» триває!

13.06.2022 Новини клубу - Мангуста

13 червня дорослі цікаво, пізнавально та змістовно провели час з Надією Волощук (МЦДДЮМП), яка розповіла про українську народну іграшку та її секрети.