Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ
НОВИНИ КЛУБУ "Мангуста"
Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

01.06.2022 Новини клубу - Мангуста

Перший день літа став сонячним на емоції у дитячо-юнацькому клубі «Мангуста». Діти виготовляли яскраві горнятка з паперу на майстер-класі, який провели Наталія Клапцуняк і Марія Шпінталь (МДЕС).

Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

31.05.2022 Новини клубу - Мангуста

31 травня у дитячо-юнацькому клубі «Мангуста» практичний психолог Квітослава Куновська провела пізнавальний тренінг «Добро починається з тебе», на якому діти з’ясовували поняття «добро» та «доброчинність&raq ...

Детальніше

Проєкт «Ми поруч, ми разом» триває!

30.05.2022 Новини клубу - Мангуста

30 травня у дитячо-юнацькому клубі «Мангуста» діти виготовляли «Весняні квіти» разом з керівниками гуртків Клапцуняк Наталією та Лагойдою Мирославою (МДЕС), а батьки з задоволенням переглядали серіал «Століття Якова» (А ...

Детальніше

Другий тиждень проекту «Ми разом, ми поруч!» в клубі «Мангуста» завершився

27.05.2022 Новини клубу - Мангуста

27 травня в дитячо-юнацькому клубі "Мангуста" для дітей пройшов майстер-клас "Рибка бажань" (керівник Тетяна Михайловська, МДЕС). Всі роботи об'єднало одне актуальне бажання - перемога  та мир в Україні.

Детальніше

Проєкт «Ми поруч, ми разом» триває!

26.05.2022 Новини клубу - Мангуста

В дитячо-юнацькому клубі "Мангуста" 26 травня відбувся майстер-клас "Настрій весни" (керівник Оксана Дидик, МДЕС), де діти виготовили метелика. Також діти займалися танцювальним фітнесом з  Лілею Бандурою, МЦДДЮМП.