Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ
НОВИНИ КЛУБУ "Оріон"
Детальніше

Третій день роботи літнього клубу «Невгамовні»

02.08.2023 Новини клубу - Оріон

Майстер-клас від ігромайстрів, спортивні естафети, пізнавальний творчий майстер-клас, на якому учасники поглибили знання та розуміння прав дітей, тобто своїх прав, записаних на смайликах, що утворили чарівну квітку «Права дитини».

Детальніше

Флешмоб-челендж «Сонячному літу усміхаються діти!»

22.06.2023 Новини клубу - Оріон

Сплеск дитячих емоцій, драйвовий настрій та незвичайні гості, які прибули з планети Грайлендія, - це все флешмоб-челендж "Сонячному літу усміхаються діти", який відбувся 21 червня 2023 року на майданчику біля дитячо-юнацького клубу «Оріон».

Детальніше

«День друзів» збирає друзів

09.06.2023 Новини клубу - Оріон

У Всесвітній день друзів, 9 червня, дитячо-юнацький клуб «Оріон» зібрав друзів, які цікаво, радісно та весело провели своє дозвілля.

Детальніше

"Народжені в вишиванці"

18.05.2023 Новини клубу - Оріон

З піднесеним настроєм вихованці дитячо-юнацького клубу "Оріон" взяли участь в святковому дійстві української краси та вишуканості, елегантності та моди "Народжені в вишиванці", яке підготувала педагог-організатор-методист клубу Любов Савчук.

Детальніше

Флешмоб-челендж «Рідному місту і рідній матусі присвячується» в клубі «Оріон»

09.05.2023 Новини клубу - Оріон

Хоча 8 травня 2023 року надворі дощило, ми з святково-піднесеним настроєм в нашому клубі (педагог-організатор-методист Любов Савчук) провели флешмоб-челендж «Рідному місту і рідній матусі присвячується».