Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Зустріч із цікавими людьми міста «В дитинство своє повернусь»

21 лютого 2019 р. в дитячо-юнацькому клубі «Прометей» було проведено зустріч з цікавими людьми міста під назвою «В дитинство своє повернусь» приурочену Міжнародному Дню рідної мови, яку організувала педагог-організатор Христина Микицей.

На зустріч із вихованцями клубу прийшли  запрошені гості: лікар, поет, музикант Андрій Андрійович Гелета, поет пісняр, заслужений діяч естрадного мистецтва України Нестор Михайлович Мартинець та працівник бібліотеки філіалу №6 Галина Іванівна Подолецька.

Святкову зустріч розпочала музичним вітанням наймолодша учасниця вокальної студії «Мері» Софійка Прунько (керівник Марина Стефанів). Цікаві факти про рідну мову розповіла бібліотекар філіалу №6 Подолецька Г. І.

Ведучі свята Анастасія Любчик та Альбіна Фреїв провели для учасників заходу танцювальний флешмоб «Я, ти, він, вона – Україна в нас одна» та «Не здолати Україну». У виконанні Марини Стефанів прозвучала пісня «Любити ніколи не пізно», слова до якої написав Нестор Мартинець.

Вихованці клубу переглянули  мультимедійну презентацію про життєвий та творчий шлях Андрія Гелети, а він у розповіді згадав про своє дитинство та  зачитав кілька своїх віршів. Нестор Мартинець доповнив розповідь та прочитав власний вірш, присвячений Андрію Гелеті. Вихованці дитячого клубу «Прометей» Гринишин Максим також прочитав вірші Андрія Гелети, а Радчук Андрій зіграв на сопілці.

Нестор Мартинець презентував глядачам свою нову книгу із назвою «Українцю у себе повір» та зачитав декілька віршів з неї.

Глядачі були щиро вдячні чудовим гостям за цікаві розповіді, адже кожен для себе почерпнув щось нове. Приємним для гостей було те, що вихованці гуртків клубу «Прометей» подарували їм дитячі роботи, виконанні своїми руками.

Після заходу діти отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея