Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Зустріч із поетом-піснярем Нестором Мартинцем «В дитинство своє повернусь»

6 березня 2018 р. в дитячо-юнацькому клубі «Прометей» було проведено зустріч з цікавими людьми міста під назвою «В дитинство своє повернусь».

На зустріч із вихованцями клубу був запрошений поет-пісняр, заслужений діяч естрадного мистецтва України Нестор Мартинець та працівники бібліотеки філіалу №6.

На початку заходу ведучі Діана Прунько та Марина Стефанів запросили всіх присутніх взяти участь у флешмобі під супровід  пісні «По землі вкраїнській» на слова Нестора Мартинця.

У  вступному  слові поет згадав про своє дитинство, розповів дітям про свій творчий шлях, поділився життєвим досвідом, зачитав кілька віршів на патріотичну тематику і легко перейшов до гуморесок. 

Діана Прунько та Марина Стефанів продекламували патріотичні вірші на Нестора Михайловича, присвячені героям майдану. Ці вірші нікого не змогли залишити байдужими.

На завершення заходу Нестор Мартинець усіх здивував, адже він показав себе не тільки як чудовий поет. У його виконанні пролунали пісні, слова до яких написав він сам.

Дітям зустріч із поетом дуже сподобалась, адже кожен для себе почерпнув щось нове. Всі учасники заходу отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

 

Фотогалерея