Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Завершився перший місяць проєкту «Ми поруч, ми разом!»

 Протягом місяця в дитячо-юнацьких клубах Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання діти та їх батьки з користю  проводили свій вільний час. До проєкту доєднались педагоги з Центру дитячо-юнацької творчості та міської дитячої екологічної станції.

Діти та батьки з любов’ю та натхненням на творчих майстер-класах декорували пряники, виготовляли сердечка, ангелів-оберегів та інші поробки, які вже найближчим часом будуть передані нашим захисникам. У проєкті також беруть участь психологи від закладів освіти,  які допомагають дітям стабілізувати свій емоційний стан,  відновити відчуття безпеки і дитячих ресурсів.

Для дітей та дорослих тренери проводили оздоровчу гімнастику, використовуючи спеціальні вправи  йоги та фітнесу. Батьки мали можливість переглянути українські фільми, взяти участь у тренінгах та пограти у цікаву гру «Франківський пан».

За цей період учасниками проєкту «Ми поруч, ми разом!», який буде ще тривати протягом літа,  стали близько двох тисяч гостей та мешканців нашого міста.

До зустрічі у дитячо-юнацьких клубах Центру!

Фотогалерея