Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Засідання методичного об’єднання педагогів-організаторів Центру

17 лютого 2022 року в дитячо-юнацькому клубі «Глобус» відбулося чергове засідання методичного об’єднання педагогів-організаторів міського Центру дозвілля дітей та юнацтва, на якому обговорили тему формування у дітей та підлітків культури поведінки та спілкування, навчання їх способів розв’язання конфліктів.

Під час практикуму щодо розв’язання конфліктних ситуацій «Якщо хочеш змінити світ на краще – починай з себе», голова МО Наталія Тимофєєва ознайомила педагогів з алгоритмом та різними стилями поведінки у конфліктній ситуації,  провела командні  ігри на згуртованість дитячого колективу, в якому дуже важливо навчитися взаємодіяти, координувати свої дії і підлаштовувати їх під інших учасників. Знаходити позитивне в різних моментах життя, зокрема в конфліктах, – важливе вміння, яке допомагає побачити повну картину і використовувати всі ресурси ситуації.

 На майстер-класі з паперопластики «Нарциси» педагоги-організатори Олена Гулька та Іванна Федоренко ознайомили педагогів з новими техніками виготовлення квітів та додали  весняного настрою усім присутнім.

Фотогалерея