Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Загальноміське дитяче свято-феєрія «Йде весела коляда»

IMG 218114 січня 2013 року на Вічевому майдані відбулось загальноміське дитяче свято-феєрія «Йде весела коляда». Організували та провели свято члени дитячо-юнацької адміністрації та педагоги - організатори міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання  при підтримці  управління освіти і науки Івано-Франківського міськвиконкому.

З музичними вітаннями та колядками виступали обдаровані вихованці з дитячо-юнацьких клубів «Ліра», «Легінь», «Оріон», колядницькі гурти ЗШ №22, Крихівецької школи  та Першої вокальної школи Ірини Батюк.

Колядницький гурт Крихівецької школи, як переможці загальноміського конкурсу «Маланка іде, козу веде», не тільки колядували, але й показали сценку за участю Маланки та Василя. Члени дитячо-юнацької адміністрації Центру потішили глядачів театралізованим  дійством «Водіння кози».

Для мешканців та гостей міста Господинею свята Любов Савчук проводились конкурси  на краще виконання колядки, «Найактивніший глядач», смачний конкурс «Хто швидше з’їсть вареники». Учасники свята мали можливість помірятися силами у грі «Хто дужчий», показати спритність у грі з повітряними кульками.

Фотогалерея