Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Всеукраїнський проект неформальної освіти “Відкривай Україну” стартував!

Всеукраїнський проект неформальної освіти “Відкривай Україну” стартував!

Найактивніше реєструються для участі в новому етапі проекту школярі з Донецької, Вінницької, Київської та Дніпропетровської областей України. За декілька днів кількість учасників збільшилася на півтори тисячі. А ти в команді?

Умови й правила проекту знайдеш тут: https://www.vidkruvai.com.ua/about

Устигни зареєструватися для участі до 20 лютого.

Далі – ШВИДКИЙ СТАРТ. План такий: формуєте команду з учнів  7-11 класів, обираєте ментора з учителів школи, досліджуєте, яка є проблема в школі або в місті (селі, селищі, районі, громаді), генеруєте ідею проекту, визначаєте, як його реалізувати та, звісно, беретесь за справу!

Часу не гайте: півфінал у червні. У всіх обласних центрах пройде ОСВІТНІЙ ХАЙП, і на фестивалі освітніх інновацій буде визначений переможець від області (призи вже очікують:)

І нарешті фінал – ІДЕНТИФІКАЦІЯ – грандіозна подія в Києві, із тематичними локаціями, різноманітними тренінгами, активним спілкуванням із громадськими діячами та успішними бізнесменами. Відомі українські співаки й артисти готують сюрпризи для великого гала-концерту, а репортери очікують на інтерв’ю та фото з командами.  

А переможці вирушать у закордонну освітню подорож, будуть спілкуватися з однолітками, обмінюватися практиками позитивних змін та досвідом реалізації власних успішних проектів.

Не забудь зареєструватися, розкажи про освітній проект «Відкривай Україну» друзям і знайомим, долучись до команди своєї школи. 

Учімося разом змінювати на краще себе, своє життя та життя навколо!


Освітній проект «Відкривай Україну»

vu.zkvu@gmail.com