Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Воркшоп: «Стратегія розвитку Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання в умовах новітньої освітньої системи»

Інновація відрізняє лідера від наздоганяючого

(Cтів Джобс)

Новий Закон «Про освіту» ставить перед кожним педагогом завдання переосмислити форми і методи своєї роботи, а перед педагогами Центру – роль і місце дитячо-юнацького клубу за місцем проживання в системі позашкільної освіти. Саме це стало поштовхом до проведення 28 лютого 2018р. в дитячо-юнацькому центрі воркшопу, який складався з двох блоків:

І-ий блок теоретичний проходив у формі виступів-презентацій педагогів Центру із власним баченням роботи дитячо-юнацьких клубів в сучасних умовах. Всі виступи були цікаві і пізнавальні, педагоги чітко усвідомлюють потребу в змінах, адже, прийшло нове покоління дітей, які мають своє бачення проведення дозвілля.

ІІ-ий блок – практичний. Майстер-клас «Робота з музичними файлами» провела завідувач організаційно-масового відділу Юлія Шабан. Тренінг «Модель дитячо-юнацького клубу» провела директор Центру Леся Зваричук, в ході якого педагоги спільно визначили:

ціннісні пропозиції дитячо-юнацького клубу за місцем проживання;

на кого спрямовані послуги клубу;

шляхи інформування про клуб;

ключові види діяльності клубу;

взаємовідносини в клубі;

ключові ресурси для функціонування клубу;

партнерів клубу.

Воркшоп пройшов в творчій робочій атмосфері, визначив стратегію розвитку Центру, окреслив завдання, які стоять перед педагогами та адміністрацією закладу.

Є тільки один спосіб проробити велику роботу – полюбити її. (Стів Джобс)

 

Фотогалерея