Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу "З душею до Бельгії"

20161209 154424З 7.12.2016р.у фойє кінотеатру Люм'єр представлена виставка робіт учасників Міжнародного конкурсу «З душею до Бельгії». Організатори конкурсу – Ротарі Клуб Івано-Франківськ, Ротаракт Клуб Івано-Франківськ та міський центр дитячої та юнацької творчості.

У конкурсі брали участь вихованці дитячо-юнацького центру, які відвідують гурток «Студія образотворчого мистецтва»: Крюкова Кароліна, Кіндрачук Олександр, Шаптало Олександр та Шаптало Анжеліка (керівник гуртка Надія Йосепчук). Діти на заняттях ознайомились з історією та традиціями прекрасної Бельгії. Свої бачення цієї чудової країни вони відобразили у малюнках.

За результатами конкурсу Шаптало Анжеліка отримала Гран-прі, Кіндрачук Олександр і Шаптало Олександр ввійшли у топ -10 кращих робіт, Крюкова Кароліна також нагороджена дипломом.

Привітання та нагородження всіх учасників відбулось 9 грудня 2016р. у Гранд кафе кінотеатру Люм'єр. Окрім гарних побажань та подарунків на завершення організатори влаштували для юних талантів чаювання та солодкий стіл.

Фотогалерея