Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Вітаємо наших вихованців з перемогою!

kSZixiBTSgUУкраїнським державним центром позашкільної освіти спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Дитинство» з метою виявлення, підтримки талановитих, обдарованих дітей та молоді у різних видах мистецтва, з травня місяця по 01 листопада 2016 року проводився відбірковий етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Урок казки».

Активну участь у конкурсі взяли вихованці з Хмельницької, Харківської, Донецької, Сумської, Київської, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської областей України та міста Києва.

Вихованці міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання також взяли участь у цьому фестивалі-конкурсі. На підставі рішення журі у номінації «Чарівний голос» лауреатами І премії стали вихованки дитячо-юнацького центру Вікторія Ленюк та Вікторія Онофрійчук (кер. Ірина Дем’яник). Лауреати ІІ премії – вокальний ансамбль «Молодіжка» (кер. Любов Полякова) та вихованка дитячо-юнацького клубу «Прометей» Ярина Тарас (кер. Христина Микицей).

Вітаємо наших зірочок!

Фотогалерея