Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Виховна година та конкурс віршів «Невмирущість слова Кобзаря»

«Він був селянський син і став князем в царстві духу. Він був кріпак і став великою силою в громаді людських культур. Він був простак і відкрив професорам і вченим новіші і свобідніші степені»

Іван Франко

         12 березня 2019 року у дитячо-юнацькому центрі відбулася виховна година та конкурс віршів «Невмирущість слова Кобзаря», присвячені 205-річниці з дня народження великого поета, яку провела педагог-організатор Ангеліна Василів.

         Під час заходу діти мали можливість поближче познайомитися з  видатним співцем українського народу, його творчістю не лише, як відомого поета, а і як талановитого художника.

         Діти переглядали відеоролик про життя та творчість Шевченка, а за допомогою вправи «візуалізація» перейняли весь сум за Україною, що відчував поет при написанні своїх віршів.

         Діти були дуже активними. Із великим задоволенням вони розгадували кросворди та ребуси. А також їм дуже сподобалося брати участь у конкурсі читців.

         По закінченню заходу журі нагородили дітей грамотами та солодощами, які надав міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея