Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбувся виїзний семінар-тренінг

«Самий цінний плід здоровя-можливість

отримувати задоволення»

М.Монтень

13 вересня 2017 року відбувся виїзний семінар-тренінг «Професійне здоров’я педагога, як ресурс професійно-особистісного розвитку».

Для всіх нас важливим є те, щоб ми отримували задоволення від власної професії, були майстрами своєї справи. Бути майстром – жити в гармонії із собою та світом. Як зберегти радість життя, оптимізм, яскравість почуттів, багатство емоцій, виконуючи велику місію Педагога, Педагога – Майстра.

Мета семінару-тренінгу: формувати життєві навички, сприятливі для здоров’я; сприяти усвідомленню учасниками тренінгу необхідності самовдосконалення і прагнення до особистісного і професійного зростання, як умови життєвого благополуччя та професійного здоров’я.

Під час роботи семінару-тренінгу завідувачем відділу методичного Наталією Гурик проведено з педагогами-організаторами Центру вправу самопрезентацію «Ініціали» для налагодження контакту між учасниками семінару, вправи «Мій баланс» та «Мій план», групові дискусії з подальшим обговоренням та програвання особистих проблем пов’язаних емоційним вигоранням.

У практичній частині було проведено вправу «Чарівна скринька», де учасники семінару пройшли опитування на визначення уміння робити установки на радість і позитив.

Семінар закінчився підбиттям підсумків, де педагоги поділилися своїми надбаннями, незабутніми враженнями і подякували завідувачу відділу методичного Наталії Гурик за змістовно проведений час.

Фотогалерея