Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбувся семінар на тему: «Теорія поколінь. Покоління X, Y і Z»

«Дітям більше потрібний приклад для наслідування, ніж критика»

(Ж.Жубер)

5 грудня 2017 року в міському Центрі дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання відбувся семінар «Теорія поколінь. Покоління X, Y і Z» для педагогічних працівників.

Покоління - група людей, які народилися в певний період часу і випробували на собі вплив одних і тих же особливостей виховання і подій, володіють схожими цінностями. Ми не помічаємо всі ці фактори, які діють непомітно, однак саме вони визначають багато в чому нашу поведінку: як ми будуємо команди і конфлікти вирішуємо, спілкуємося, розвиваємося, як і що купуємо, як ставимо цілі, що нас мотивує.

Директор Центру Леся Зваричук показала презентацію, на якій було детально охарактеризовано всі три покоління X, Y і Z. Педагоги-організатори дізналися, яких людей слід відносити до того чи іншого з них, а також які особливості кожної з цих груп. Звичайно, лише досить умовно можна виділяти покоління Х, У, Z. Однак у кожного з них є свої характерні ознаки, за якими вони відрізняються один від одного.

Теорія поколінь XYZ сьогодні стає дуже популярною, тому познайомившись з нею педагогам-організаторам стане набагато легше зрозуміти те покоління дітей, з яким вони працюють на даний час.

Фотогалерея