Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбувся конкурс «Міс клубу «Ринг»- 2015»

Bu1GiOCvo3QНапередодні 8-го Березня у дитячо-юнацькому клубі «Ринг» відбувся конкурс серед дівчат «Міс клубу «Ринг»-2015».

У конкурсі брали участь вісім учасниць. Перш, ніж отримати це високе звання, учасники подолали ряд випробувань. Спочатку вони брали участь у конкурс «Візитна картка», де учасниці розповіли коротко про себе, другим був конкурс «Інтерв’ю» оцінювався рівень та оригінальність їхніх відповідей, потім представили вони на суд журі домашнє завдання «Квіти – символи України» – це виготовлення квітів власними руками та коротка розповідь про те, що символізує дана квітка. В конкурсному випробуванні «Мій талант» дівчатка співали, танцювали, читали вірші і мали змогу представити талант перукарських даних. Журі оцінювало не лише оригінальність виступу, а й манеру дівчини тримати себе на сцені перед глядачами. Найчарівніший момент свята – конкурс «Дефіле у вечірніх сукнях», в якому дівчата були чарівні та витончені.

Дівчата впорались з своїми завданнями і журі гідно їх оцінило. Найпочесніший титул «Міс клубу «Ринг» – 2015» виборола вихованка клубу Стефанів Марина, яка буде представляти клуб на загальноміському конкурсі «Міс клубів -2015». Також були присвоєні титули: I-ої «Віце-міс клубу Ринг»–2015 Прунько Діані, II-ої «Віце-міс клубу Ринг»–2015 і «Міс глядацьких симпатій» Береговській Вікторії та IIІ-ої «Віце-міс клубу Ринг»–2015 Водяній Вікторії, «Міс Ніжність» – Лущак Юліані, «Міс Елегантність» –  Яремків Аня, «Міс Вишуканість» стала Ляхова Яна, «Міс умілі ручки» – Ляховап Анна.

Фотогалерея