Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбувся навчально-пізнавальний тренінг «Конфлікти, мистецтво взаємодії та шляхи їх вирішення в позашкільному просторі»

«Всі конфлікти  в світі і в душі людини проходять через його серце і повертаються до нас осмисленими і зрозумілими. А те, що зрозуміло, вже не так страшно»

Фромм Е.

 18 жовтня у міському Центрі дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання відбувся навчально-пізнавальний тренінг «Конфлікти, мистецтво взаємодії та шляхи їх вирішення в позашкільному просторі». Тренінг провели практичний психолог міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді Михальчук Лідія Іванівна та практичний психолог міської дитячої екологічної станції Цюпер Надія Іванівна.

Метою даного тренінгу було навчити педагогів-організаторів визначати сутність конфлікту, його причину, вид, аналізувати конкретну конфліктну ситуацію. Психологи продемонстрували практичні методи управління конфліктами, відпрацювали способи та прийоми розв’язання конфліктних ситуацій, провели тестування на визначення власного стилю поведінки в конфлікті педагогів.

Тренінг завершився у дуже теплій, доброзичливій атмосфері та надання зворотнього зв’язку практичним психологам, під час якого педагоги подякували за актуальність і практичність піднятої теми.

 

Фотогалерея