Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбулося свято «Цвіт талантів Івано-Франківська»

07 травня 2015 року на Вічевому майдані відбулося загальноміське спортивно-розважальне свято «Цвіт талантів Івано-Франківська» в рамках відзначення 353-ї річниці від дня заснування міста Івано-Франківська та свята вулиці Січових Стрільців, організоване міським Центром дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

DSC 0003Щороку День міста збирає у родинне коло близьких і друзів, добрих приятелів і бажаних гостей. Для них свій танцювальний талант дарували глядачам вихованці клубу «Прометей» з клубу спортивного танцю «Динамо», клубу «Мрія» з танцювального колективу «Лібра» та клубів «Гарт» і «Оріон» з танцювальної школи «Смайл». Діти із задоволенням взяли участь у танцювальному флешмобі, який провели представники дитячо-юнацької адміністрації Центру.

Музичні вітання лунали у виконанні обдарованих вихованців клубу «Ліра» з продюсерського центру «Star team» (керівник Ірина Батюк): Ярини Тарас, Наталі Садової, Адріани Лучак, Христини Вінтоняк, Марини Стефанів, Юліани Яцишин та клубу «Легінь» і дитячо-юнацького центру з вокальної школи Ірини Шабан: Ірини Антоняк, Вікторії Ленюк, Юлії Чікель, Вікторії та Іванки Дарій, Вікторії Онофрійчук, Анастасії Остапович, Марічки Макогон.

Фотогалерея