Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбулося свято-конкурс «Містер клубів-2017»

DSC 0815Вдруге у дитячо-юнацькому центрі відбулося свято-конкурс, на якому обирали найрозумнішого, найспритнішого, найсміливішого «Містера клубів – 2017».

У конкурсних випробуваннях взяли участь дев’ять вихованців з дитячо-юнацьких клубів міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання: «Прометей», «Золота ракетка», «Ринг», «Сучасник», «Юність» та дитячо-юнацький центр.

Конкурсанти показали своє вміння вільно поводити себе на сцені; цікаво представили себе у першому завданні «Візитівка»; використовуючи свої таланти та здобутки; змагалися у наступних етапах конкурсу «Кіно проба» та «Мій талант», спортивному конкурсі, який проводився за олімпійською системою «на виліт», використовуючи скакалку, обруч та тенісну ракетку з шаріком, танцювальному конкурсі «Лімбо». У конкурсному випробування «Стріла Амура» учасники дуже виразно, гарно та емоційно читали ліричні вірші. У конкурсному випробуванні «Вчинок джентльмена» юнаки давали відповідь на життєву ситуацію, проявляючи свої найкращі якості.

Фотогалерея