Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбулося «Свято з присмаком Різдва»

Саме таку назву обрали активісти дитячого самоврядування клубу «Легінь» для святкового дійства, яке відбулося 25 січня 2018 року.

Герої вертепного дійства «Куди поділася Різдвяна зірка», а саме ведучі - Вікторія та Анна Лопушанські, Ангел – Діана Кротенко, пастушки – Вітторіо Малий та Ніна Кротенко, Зірка – Вікторія Онофрійчук, три царі – Віталій Гулька, Юрій Треф’янчин та Олександр Білан, чортик – Назар Стефанюк, розповіли історію різдвяної зірочки, вдало поєднуючи з колядками у виконанні Аліни Русин, Вікторії Лесюк, Влади та Вікторії Онофрійчук, Вікторії та Анни Лопушанських з вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан). Зачарували присутніх колядки у виконанні Марти Гураль і Діани Федорів з студії естрадного вокалу «Марічейка» (керівник Полякова Л.В.) з дитячо-юнацького клубу «Мангуста». Батьки та діти з захопленням розгадували загадки та відповідали на пізнавальні питання вікторини, які підготували педагог-організатор-методист Любов Савчук та вихованка клубу «Легінь» Вікторія Болгар.

Пам’ятаймо: кожен з нас може стати тим добрим Ангеликом, який звіщатиме людям про народження Спасителя. Адже Син Божий зійшов з неба, щоб народитися в кожному серденьку.  

А це вже — не казка, а найпрекрасніша у світ правда.

Фотогалерея