Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбулося свято «Привіт, літо!» у дворі по вул. Нова, 19а - 19б

14 червня 2019 року на затишному майданчику за адресою вул. Нова, 19а - 19б було весело та цікаво. Адже тут за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та керівника депутатського корпусу Оксани Савчук відбулося свято «Привіт, літо!», організоване міським Центром дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Виступи юних зірочок з вокальної школи «Crystal Voice» Домініки Дем’яник та студії естрадного вокалу «Марічейка» – Світлани Ракути, Олександри Данильців, Дар’ї Гайдаш, рухливі ігри з м’ячами та парашутами, флешмоби з ігромайстрами Софійкою Облещук та Софійкою Козачок надали як дітям, так і дорослим море позитивних емоцій, запалу та драйву!

Діти тішились яскравими щічками, які розмалювала Надія Йосепчук, керівник гуртка образотворчого мистецтва дитячо-юнацького центру.

За традицією всі учасники отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Ведучі свята Анастасія Павлюк та Анастасія Прунько, вихованці гуртка молодіжний клуб «Happy team», подарували дітям та дорослим святкову атмосферу – і все це заради чудового літнього настрою! Адже літо, нарешті, посміхнулося ясним сонечком. Тож, привіт, літо!

 

Фотогалерея