Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбулося розважальне свято «Літі забави»

 

14 червня 2018р. на дитячому майданчику по вул. Симоненка, 5-7 за підтримки міського голови Руслана Марцінківа відбулося розважальне свято «Літі забави», яке організував міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

На свято завітали міський голова Руслан Марцінків, депутат міської ради Роман Марцінків та депутат обласної ради Михайло Королик, які звернулися з привітальними словами до дітей та мешканців мікрорайону.

Свято було цікавим та веселим. Діти розважалися, брали участь у спортивних естафетах, які провела  педагог-організатор Христина Микицей, а творчі майстер-класи для дітей підготували педагоги-організатори Любов Полякова та Ангеліна Василів .

Музичні вітання лунали від Андріяни Салижин, Юлії Плисюк та Тетяни Долішньої  – учнів вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан). Танцювальна студія «Смайл» (керівник Вікторія Семенюк) дарували всім присутнім запальні танці.

Діти залюбки брали участь у іграх, танцювальних флешмобах, які проводили вихованці гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Леся Зваричук) та ведуча свята Ангеліна Твердохліб.

На завершення учасники свята отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

 

Фотогалерея