Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбулось загальноміське дитяче свято «Ми – діти твої, Україно!»

24 серпня 2018 року на Вічевому майдані відбулось загальноміське дитяче свято «Ми – діти твої, Україно!», організоване міським Центром дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за сприяння Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради та підтримки міського голови Руслана Марцінківа.

З 27–річницею незалежності України гостей та мешканців міста вітали вихованці з дитячо-юнацьких клубів Центру. Запальні танцювальні композиції подарували вихованці клубу «Мрія» з танцювального колективу «Libra» (керівник Лілія Глива), клубів «Мангуста» та «Сучасник» з танцювальної студії «Арт-данс» (керівники Наталія та Сергій Дехтяр), клубів «Гарт» та «Оріон» з танцювальної студії «Смайл» (керівник Вікторія Семенюк). Музичні вітання лунали у виконанні вихованців дитячо-юнацького центру та клубу «Легінь» з вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан).

Під час свята Подяками міського голови за високий рівень проведення святкових заходів були нагороджені Діана Прунько, Ангеліна Твердохліб, Людмила Хома, Марина Стефанів та Андрій Ломей, вихованці гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Леся Зваричук).

Діти із задоволенням взяли участь у веселих та цікавих танцювальних флешмобах, які провели Анастасія Любчик, Альбіна Фреїв, Андрій Ломей та Лілія Глива.

На завершення свята вже традиційно педагоги-організатори Центру пригощали глядачів смачним короваєм із запашним медом, а всі учасники святкової програми отримали солодощі.

Фотогалерея