Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбулось свято «Україна моя вишивана» біля клубу «Легінь»

kjjfg18 травня 2017 року подвір’я дитячо-юнацького клубу «Легінь» розцвіло різнобарв’ям орнаментів та багатоголосим щебетом, адже діти та батьки зібралися на свято «Україна моя вишивана» – свято, присвячене традиційному національному вбранню – вишиванці. Саме вишиванка зберігає споконвічні традиції нашого народу та об'єднує українців від заходу до сходу.

Ведучі свята Ірина Антоняк та Лілія Хільчук коротко і змістовно розповіли про символіку та багатство орнаментів вишиванок. Всім відомо, що символи і кольори, які використовуються при вишивці, володіють певним змістом.

Діти весело та активно проводили час: брали участь у конкурсі «Моя сорочка вишиванка», грі «Україно, привіт!» та танцювальному флешмобі «Вишиванка єднає», який провела вихованка гуртка «Молодіжний клуб» Анна Стецюк (керівник Леся Зваричук). Талановиті зірочки з вокальної школи «Crystal Voice» Вікторія Лесюк, Баралецька Юліана, Анна та Вікторія Лопушанські, Дарина Дариш, Вікторія Онофрійчук порадували присутніх чарівним співом. Діана Кротенко, Ангеліна Карпенко та Подубинський Юліан читали вірші про вишиванку.

Свято організувала педагог-організатор-методист Любов Савчук.

Фотогалерея