Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбулась педагогічна майстерня

«Треба палко жадати знань не заради суперечок, не для зневаги інших, не заради користі, слави, влади та інших ницих цілей, а заради того, щоби бути корисним у житті» Ф. Бекон

18 квітня 2019р. у методичному кабінеті міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання відбулася педагогічна майстерня, в якій взяли участь педагоги-організатори Центру. Методичний захід організувала і провела завідувач відділу методичного Наталія Гурик.

Метою даного заходу була реалізація обміну досвідом педагогів-організаторів Бережанської М.Д. та Щербан Г.П. із своїми колегами. Відбувся обмін думками, знаннями, творчими знахідками між учасниками майстерні, чому сприяло чергування індивідуальної, групової діяльності та роботи в парах. Одна з чудових якостей майстерні – те відчуття свободи творчості та повноцінного життя, що переживають і запам'ятовують її учасники.

Педагогічна майстерня завершилась у дуже теплій та доброзичливій атмосфері, а також  педагоги подякували своїм колегам за отримані нові знання та чудові враження.

Фотогалерея