Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Відбулась концертно-розважальна програма «Цвіт талантів Івано-Франківська»

06 травня 2017 року на Площі Ринок міським Центром дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за підтримки міського голови Руслана Марцінківа було проведено концертно-розважальну програму «Цвіт талантів Івано-Франківська».

Приємно, що на свято завітав міський голова Руслан Марцінків, який зазначив, що радий з того, що мешканців та гостей міста вітають талановиті діти та молодь. Адже діти – це наше майбутнє, наша надія, наша гордість. Руслан Романович запевнив, що, як міський голова, зробить все для того, щоб наше місто ставало ще кращим та комфортнішим для кожного з нас.

Вже традиційно до Дня міста обдаровані вихованці з дитячо-юнацьких клубів Центру демонструють свої таланти і цим висловлюють щиру любов до Івано-Франківська. Для гостей та мешканців, які завітали на свято, свій танцювальний талант дарували вихованці клубу «Прометей» з клубу спортивного танцю «Динамо» (тренер Ельміра Левицька), клубу «Мрія» з танцювального колективу «Лібра» (керівник Лілія Глива), клубу «Мангуста» з танцювальної студії «Арт-данс», клубу «Гарт» та дитячо-юнацького центру з танцювальної студії «Смайл», ансамблю естрадно-спортивного танцю «Енергія».

Музичне вітання лунали від вихованців студії естрадного вокалу «Марічейка» з клубу «Мангуста» (керівник Любов Полякова) та вихованців дитячо-юнацького центру та клубу «Легінь» з вокальної школи «Crystal Voice». З Днем міста піснею «Співаймо разом» також всіх привітала прикарпатська співачка, керівник вокальної школи «Crystal Voice» Ірина Шабан.

Свій спортивний талант демонстрували вихованці клубу «Бойові рукавички» з дитячо-юнацької спортивної школи товариства «Колос» (тренери Богдан Тучапський та Микола Рудченко), клубу «Ринг» зі спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з боксу (тренери Роман Федів та Анатолій Мушій), клубу "Оріон" з дитячо-юнацької спортивної школи №1 товариства "Україна" (тренер Віктор Данилик).

Діти із задоволенням взяли участь у танцювальному «Козацькому бансі», який провів козак Андрій. Під час свята керівник гуртка Надія Йосепчук наносила дітям на щічки малюнок, що свідчив про їх любов до рідного міста. Талановиті педагогічні працівники Центру Ольга Пицко, Галина Щербан, Олена Гулька, Любов Савчук, Ангеліна Василів, Іванна Федоренко провели для дітей цікаві творчі майстер-класи.

Всі бажаючи мали можливість сфотографуватись у фото зоні з Анджеєм Потоцьким та панянками.

Ведучими свята були вихованці гуртка «Молодіжний клуб» Діана Прунько, Марина Стефанів, Ангеліна Твердохліб, Людмила Хома та Андрій Ломей (керівник Леся Зваричук).

Всі учасники концертно-розважальної програми отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Свято, як завжди, пройшло на одному диханні і подарувало всім море позитивних емоцій та гарний святковий настрій.

Фотогалерея