Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

«Великодні свята в Україні»

Великдень – одне з головних та улюблених свят нашого народу.

Педагог-організатор Христини Микицей під час онлайн спілкування на тему: «Обряди та звичаї Великодня на Україні»  ознайомила вихованців дитячо-юнацького клубу «Прометей» з обрядами та звичаями українських великодніх свят та запропонувала  дітям виготовили свої творчі роботи  на тему:  «Великодні свята на Україні».

Метою спілкування  було розвивати уяву, фантазію, творчі здібності дітей; виховувати любов до традицій українського народу. Зберігати та передавати від покоління до покоління славні традиції свого народу, показувати його справжнє виховне значення – ось головне завдання.

А які ж Великодні свята без розваг і забав молоді та дітей! Також під час спілкування педагог ознайомила вихованців із цікавими Великодніми іграми, які діти могли б грати із своїми однолітками, саме із крашанками це – «Набитки», «Дзига», «Відгадка», «Хованки», «В котка».

Ось, які чудові творчі роботи виготовили наші вихованці.

Хочу побажати нам усім добра, любові та ще й на той рік дочекатися світлого свята Пасхи в щасті й здоров’ї та мирі.! Гарних Вам Великодніх свят!

Фотогалерея