Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Великодні гаївки та забави в мікрорайоні «Позитрон»

Радуйтеся люди нині

Бог дав щастя всій родині

Бог дав радість нам з небес

Христос воскрес ! Воістину Воскрес!

09 квітня 2018 р. в мікрорайоні по вул. Вовчинецькій, 200 педагогом-організатором дитячо-юнацького клубу «Прометей» спільно із священнослужителями Церкви Богоявлення Господнє було організовано свято «Великодні гаївки та забави» для дітей та мешканців мікрорайону.

Святкові Великодні забави відбувались біля Церкви Богоявлення Господнє і розпочалось свято Великодніми дзвонами, на які зійшлися парафіяни Церкви та діти, які мали бажання навчитися веснянок, гаївок, взяти участь у іграх та розвагах. Отець Назарій поблагословив усіх перед проведенням Великодніх забав. Педагоги-організатори Христина Микицей, Любов Савчук, Любов Полякова, а також диригент недільної школи Церкви п.Наталя організували для дітей веснянки- гаївки «Подоляночка», «Вію вінець», «Соловеєчку сватку, сватку», «Кривий танець», «А прийшла вже весна», «Галочка» та ін.

Ведучими свята були Марина Стефанів та Людмила Хома, які впродовж півтори години розважали дітей та дорослих біля церкви.

Ведучі разом із педагогами провели ігри «Передай писанку» та «Естафета з писанкою», гру на увагу «Голова, плечі, коліна, пальці». Цікавим для дітей був «Цукерковий салют».

Свої пісні про весну дарували всім гурт «Марічейка» (кер. Л.Полякова) та вихованки вокальної школи «Crystal Voice» Вікторія Лесюк та Яночка Шушура.

Після загального фото Отець Назарій Красій скропив усіх присутніх свяченою водою для зцілення душі і тіла та подякував усім присутнім, що завітали та долучилися до проведення заходу.

Фотогалерея