Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Уявна гра-подорож «Краса імені свого»

Під час весняних канікул у дитячо-юнацькому клубі «Прометей» 28 березня 2019р. для вихованців клубу педагог-організатор організувала уявну гру-подорож «Краса імені свого».

Метою гри-подорожі було розкрити значення окремих імен, як символів, пояснення походження імен; розвиток творчої уяви; виховувати повагу до людини, свого родоводу.

Під час заняття проводились ігри, конкурси, загадки. Саме ім’я з’єднує нас із батьківською хатою, із рідною мовою, із минулим, сучасним та прийдешнім, із поезією слова. Непроста справа обрати добре ім’я. На світі багато імен і кожне має свою маленьку таємницю. Цікавим проводився конкурс « Вгадай пісню співаючи разом із нами» під живий супровід музичних інструментів. Акордеон та баян, саме на цих інструментах акомпанували Василь Стефанів та Назар Цапар.

Вирушаючи у гру-мандрівку пов’язану з іменами діти дізнавались багато нового і цікавого, розкриваючи значення кожного із них. Всі присутні отримали від заходу масу позитивних емоцій, а після завершення гри-мандрівки педагог-організатор пригостила дітей печивом з чаєм від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея