Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Участь у ХІІ фестивалі Христового міста «Вгору серця»

11 травня 2019 року обдаровані вихованці з дитячо-юнацьких клубів міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання взяли участь у ХІІ фестивалі Христового міста «Вгору серця» на трьох локаціях, а саме: на Вічевому майдані, у парку ім.Т.Шевченка та біля Церкви Св.Йосифа Обручника.

Фестиваль  у м.Івано-Франківську відбувається з благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира (Війтишина), під патронатом міського голови Руслана Марцінківа. Організатором Фестивалю є Молодіжна комісія за підтримки багатьох друзів-партнерів.

Запалювали усіх своїм позитивом, щирістю, дивовижною енергетикою, українською піснею та драйвовими танцями юні співаки з «Студії естрадного вокалу «Марічейка» (керівник Любов Полякова) та «Студії естрадного вокалу «Mary» (керівник Марина Стефанів) », вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан) та танцювальні колективи «Лібра» (керівник Лілія Глива) та «Смайл» (керівник Вікторія Семенюк).

Діти із задоволенням брали участь у танцювальних флешмобах, які проводили  ведучі програм – вихованці гуртків «Молодіжний клуб».  

Всі учасники Фестивалю отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання і грамоти від Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ. Свято подарувало всім багато позитивних емоцій та гарний настрій.

 

Фотогалерея