Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Учасниками міжнародного україно-польського роверового проекту подолано шлях у 1100 км

IMG 368227 липня 2011року 13 учасників міжнародного україно-польського роверового проекту повернулися в Івано-Франківськ з перемогою.

Ні спека (39 градусів за Цельсієм), ні дощ, ні сильний вітер, ні град розміром з мале куряче яйце, не завадили їм подолати на велосипедах шлях довжиною 1100 км по маршруту Івано-Франківськ–Стрий–Самбір–Уштрики Дольні–Стрижов–Бжеско–Лази-Сідлєц–Баков–Міліч–Нова Суль.

26 липня 2011р. учасників проекту урочисто зустрічали представники влади, засоби масової інформації та мешканці міста міста Нова Суль. А на в’їзді в місто до колони приєднався староста Новосольського повіту Юзеф Сушинський.

27 липня 2011року в ZSP №1 “Elekryk” (м.Нова Суль) відбулася презентація проекту для представників влади та засобів масової інформації, під час якої учасники проекту переглядали фото, зроблені під час поїздки, ділилися враженнями від побаченого та пережитого і планували нові подорожі. Урочисте закриття проекту завершилося врученням дипломів, медалей та пам’ятних подарунків.

Всі учасники проекту були нагороджені срібними медалями і тільки шестеро, ті які здолали увесь шлях (1100 км) на велосипедах – золотими. З них: двоє опікунів з польської сторони та четверо представників міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання: Таборський Віталій, Березовський Роман, Магновський Ігор та Данилко Олег (опікун).

Фотогалерея