Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

«Цвіт талантів Івано-Франківська» на площі Ринок

04 травня 2019 року на площі Ринок міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за підтримки міського голови Руслана Марцінківа, Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради презентував концертно-розважальну програму «Цвіт талантів Івано-Франківська».

На свято завітали міський голова Руслан Марцінків і секретар міської ради Оксана Савчук, які привітали всіх із чудовим святом та запевнили, що зроблять все для того, щоб наше місто ставало ще кращим та комфортнішим.

Також на свято прибув засновник нашого міста Анджей Потоцький (у ролі Володимир Козовий), який передав символічний ключ від Станіславова його дбайливому господарю – міському голові Руслану Марцінківу.

Щорічно до Дня міста обдаровані вихованці з дитячо-юнацьких клубів Центру демонструють свої таланти, демонструючи любов до рідного Івано-Франківська. Свій танцювальний талант дарували вихованці клубу «Прометей» з клубу спортивного танцю «Динамо» (тренер Ельміра Левицька), клубу «Мрія» з танцювального колективу «Лібра» (керівник Лілія Глива), клубу «Мангуста» з танцювальної студії «Арт-данс» (керівники Наталія та Сергій Дехтяр), клубу «Гарт» та дитячо-юнацького центру з танцювальної студії «Смайл» (керівник Вікторія Семенюк).

Музичне вітання лунали від вихованців студій естрадного вокалу «Марічейка» з клубу «Мангуста» (керівник Любов Полякова), «Mary» з клубу «Прометей» (керівник Марина Стефанів) та вихованців дитячо-юнацького центру і клубу «Легінь» з вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан).

Свій спортивний талант демонстрували вихованці клубу «Ринг» зі спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з боксу (тренери Роман Федів та Анатолій Мушій).

Діти із задоволенням брали участь у танцювальних флешмобах. Під час свята керівники гуртків Надія Йосепчук та Христина Шукатка наносили дітям на щічки малюнки, а педагогічні працівники Олена Гулька, Ангеліна Василів, Іванна Федоренко, Наталія Салижин провели для дітей цікаві творчі майстер-класи. Всі бажаючи мали можливість сфотографуватись у фото-зоні з Анджеєм Потоцьким та панянкою.

Свято подарувало всім море позитивних емоцій та гарний святковий настрій, а учасники концертно-розважальної програми отримали солодощі від Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

 

 

Фотогалерея