Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Рідному місту і рідній матусі присвячується» у мікрорайоні Пасічна

--t 2nYvkhQ13 травня 2015 року на літній сцені біля дитячо-юнацького клубу «Сучасник» відбулося щорічне дитяче свято «Рідному місту і рідній матусі присвячується».

Свято клубу було подвійним, адже, діти та мешканці мікрорайону змогли побачити сучасне відремонтоване приміщення клубу, облаштоване новими меблями.

На свято завітали депутат міської ради Наталія Голодюк, колишня вихованка дитячо-юнацького клубу «Сучасник», яка посприяла виділенню коштів з міського бюджету на ремонт та закупівлю меблів у клуб. Разом з п.Наталею оновлене приміщення клубу та виставку дитячих робіт оглянули народний депутат Верховної ради VI скликання Руслан Марцинків та депутат міської ради Роман Харук.

Гарна сонячна погода створила хороший настрій у глядачів та учасників святкової програми. Діти із задоволенням взяли участь у вікторині про наше рідне місто та привітали віршами рідних матусь і бабусь зі святом.

Глядачі дякували оплесками  обдарованим вихованцям з дитячо-юнацьких клубів: вихованці клубу Оксани Дзундзи, яка  продемонструвала танцювальну композицію у стилі хіп-хоп, вихованцям танцювального колективу «Лібра» (керівник Лілія Глива) за запальні танцювальні композиції, вихованцям вокальної школи Ірини Шабан: Юлії Плисюк, Іринки Антоняк, Софії Якимів, Адріани Гриник та Анастасії Остапович за чудові музичні вітання.

Фотогалерея