Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Рідному місту і рідній матусі присвячується» біля клубу «Мрія» 2016

SAM 8463Травень – це місяць, який дарує нам чудові свята День міста і День Матері. Тому кожного року, вже традиційно, вихованці дитячо-юнацького клубу «Мрія» міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання разом з педагогом-організатором Іванною Федоренко готують для батьків і мешканців мікрорайону свято «Рідному місту і рідній матусі присвячується», яке відбувається на майданчику біля клубу.

6 травня теплого, сонячного дня на майданчику зібралося багато дітей, батьків, мешканців мікрорайону. Юні артисти дарували глядачам розмаїття своїх талантів: Юліана Лущак, Евеліна Феношин дарували пісні, колективи «Лібра», «Фортуна», «Холіджі» – запальні танці.

На святі діти мали можливість взяти участь у конкурсах, танцювальному майстер-класі, які допомагали проводити педагоги-організатори Ольга Пицко і Олена Гулька, керівник гуртка Тетяна Маланюк, а також цікавих спортивних змаганнях, які провів педагог-організатор Володимир Костецький.

На свято завітали почесні гості від міської влади, помічник міського голови п.Уляна, яка привітала всіх із святами та подарувала календарі із зображенням міста.

Фотогалерея