Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Новорічні пригоди Петрика та Надійки»

IMG 4178Напередодні святкування Нового року ми завжди мріємо опинитись в казці. Це зимове свято наповнене таємничістю, гарним настроєм та особливою радістю. Тож, 24, 25 та 28 грудня 2015 року діти мікрорайону, де знаходиться дитячо-юнацький центр, поринули в чарівний світ казки під час театралізованого дійства «Новорічні пригоди Петрика та Надійки». Новорічну виставу для дітей підготували вихованці гуртків «Молодіжний клуб» -  керівник Леся Зваричук та «Культура мови і спілкування» - керівник Світлана Іллюк.

Подорож по казках та дитячих мультфільмах була захопливою та цікавою. Глядачі не тільки переглядали виставу, а й брали у ній активну участь. В ігровій формі допомагали Петрику та Надійці подолати перешкоди та отримати подарунки від Морозенка. Після вистави діти разом з казковими героями та Морозенком водили хороводи та грали в ігри.

Нехай Новий рік зустрічає нас  радісними надіями, шурхотом новорічного дощику, ароматом хвої та мандаринок, мерехтінням яскравих гірлянд й дарує здоров’я, щастя та посмішки!

Фотогалерея