Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Квітка здоров’я»

lfjhПроблема формування здорового способу життя дітей та молоді досить актуальна. Так, у підлітковому віці розповсюджено паління, вживання спиртних напоїв, зниження рухової активності, недостатньо сформована культура харчування. Про корисні та шкідливі для здоров’я звички дізнавались вихованці дитячо-юнацького клубу «Мангуста» 18 листопада 2016 року.

Протягом тижня діти виготовляли квіти, адже здавна квітка уособлює красу нашої України та духовну міць народу. Квіткове зілля і сьогодні використовують у народній медицині. В ігровій формі діти вправно здали іспит: те, що шкодить здоров’ю - відправили у смітник, а картки із корисними звичками розмістили біля квітів.

Веселу жартівливу пісню виконав дитячий вокально-хореографічний колектив клубу. Свої спортивні досягнення продемонстрував Богдан Шевчук. Ведучі Хома Людмила і Шевчук Христина організували для дітей цікаве дозвілля. Гарними враженнями діти ділились за чаюванням із печивом від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея