Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Дитячо-юнацький центр збирає друзів»

IMG 3698

20 жовтня 2015 року у дитячо-юнацькому центрі відбулося свято «Дитячо-юнацький центр збирає друзів». Ми відсвяткували свій перший день народження. Минулого року гостинно відкрив двері наш дитячо-юнацький центр, який ми називаємо ДЮЦ і став вісімнадцятим клубом міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Діти активно відгадували загадки, які їм загадували ведучі свята Аня Стецюк, Марина Стефанів, Олександр та Анжеліка Шаптало. Вихованці гуртка «Молодіжний клуб», керівником якого є Леся Зваричук, переодяглися в героїв з відомих казок та мультфільмів. Протягом всього вечора вони гралися з дітьми: провели танцювальний флешмоб, конкурси , а ще підготували казку «Ріпка», де глядачі спробували себе у ролі казкових героїв.  

На святі лунали веселі пісні від вихованців гуртка «Молодіжний клуб» Людмили Хоми та Стефанів Марини. Свої пісенні дарунки підготували для ДЮЦу і вихованці вокальної школи Ірини Шабан: Ірина Антоняк, Вікторія Онофрійчук та Юлія Буній. Композицію "Повільний вальс" подарували учні клубу спортивного танцю "Динамо" Ляна Терлецька та Олександр Івасів (керівник Олег Гулій).


Фотогалерея