Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято здоров’я «Спорт єднає нас усіх: і дорослих, і малих»

06 вересня 2018 року в рамках Дня відкритих дверей на майданчику біля клубу «Золота ракетка» відбулося свято здоров’я «Спорт єднає нас усіх: і дорослих, і малих» до Міжнародного дня фізичної культури і спорту, яке підготувала педагог-організатор Наталія Тимофєєва.

          Розпочалося свято з показових виступів вихованців секції бразильського джиу-джитсу та ММЭЙ, де хлопці та дівчата продемонстрували прийоми змішаних мистецтв.

          До уваги дітей та дорослих була представлена виставка книжок про здоров’я, яку підготувала бібліотекар абонементу центральної міської бібліотеки Лілія Данилів.

         Програма була насичена різноманітними конкурсами, змаганнями та флешмобами. Діти із великим задоволенням брали участь у спортивних  іграх: «Біжи обережно», «Передача м’яча», «Варися кашо», «Пов’яжи косинку», «Склади слово», де проявляли неабияку спритність, винахідливість та кмітливість.

         Не залишив нікого байдужим і спортивний флешмоб, який провела вихованка танцювальної студії «Арт-данс» Василишин Діана.

         Кавацюк Мар’яна, вихованка студії естрадного вокалу «Марічейка» клубу «Мангуста» (керівник Любов Полякова) подарувала всім присутнім пісню про наш прекрасний Івано- Франківськ.

         Ведучими свята були Альбіна Фреїв та Анастасія Любчик.

         Свято викликало у дітей позитивні емоції, радісний веселий настрій, розуміння того, що здоров’я багато в чому залежить від них самих.

По закінченню свята кожний учасник отримав солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва.

Фотогалерея