Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «В цей день зима з весною стрічаються»

15 лютого 2018 року у дитячо-юнацькому центрі відбулося свято присвячене Стрітенню Господньому «В цей день зима з весною стрічаються», яке організувала педагог-організатор Ангеліна Василів.

Стрітення – це свято принесення Святою Дівою Марією сина Ісуса до Єрусалимського Храму. А у народі Стрітення здавна символізує зустріч зими з весною.

На нашому святі зустрілися чарівна Зима (Таня Шаюк) та красуня Весна (Христинка Гафійчук). Також до нас завітали жайворонки: Анжеліка та Сашко Шаптало. Ведучими свята були Кіндратів Лілія та Прунько Діана. А ще відбувся дебют у Святослава Ребрика, юного вихованця дитячо-юнацького центру.

На святі лунали запальні пісні від талановитих вихованок вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан): Домініки Дем’яник, Яночки Шушури та Вікторії Онофрійчук. Також своїм чудовим голосом тішили глядачів Людмила Хома та Діана Прунько, вихованки студії естрадного вокалу «Марічейка» (керівник Любов Полякова).

Гості свята грали у цікаві ігри, водили хороводи та взяли участь у танцювальному флеш-мобі.

Наприкінці свята всі учасники отримали солодкі подарунки від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

 

Фотогалерея