Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято української родини

22 липня 2018 року на дитячому майданчику у дворі на вул. Мазепи,52 відбулося свято української родини, яке організував міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за підтримки міського голови Руслана Марцінківа.

Приємно, що на свято завітав міський голова Руслан Марцінків, який звернувся до всіх присутніх з привітальним словом. Також до привітань долучилася керівник осередку від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Леся Зваричук.

Діти із задоволенням брали участь у веселих іграх, танцювальних флешмобах та бансах, які проводили вихованці гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Леся Зваричук) Анастасія Любчик, Альбіна Фреїв, Анжеліка Шаптало, Софія Олещук.

Пісенні вітання лунали від Марічки Кенюк, Тетяни Долішньої, Яни Шушури, Дениса Дудки та  Юлії Плисюк – учнів вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан).

Керівник гуртка «Студія образотворчого мистецтва» Надія Йосепчук розмальовувала діткам щічки та долоньки. Ведучими свята були Марічка Кенюк, Анастасія Любчик та Альбіна Фреїв.

Всі учасники свята отримали позитивний настрій і солодощі в подарунок.

 

Фотогалерея