Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «У світі все починається з мами»

Якщо говорити між нами,

То все починається з мами.

І казочка перша у світі,

І сонячна подорож в літо,

Найперші легенькі сніжинки

І сяюче диво — ялинка.

Від мами — і літери, й слово,

І куплена разом обнова...

Якщо говорити між нами,

То все починається з мами.

13 травня 2019р. в дитячо-юнацькому клубі «Золота ракетка» було проведено свято «У світі все починається з мами», під час якого діти грали у цікаві та веселі ігри  «Підміталочки», «Букет для мами», «Ланцюжок», «Веселі танці», «Смачна цукерка», які для них підготувала педагог-організатор Наталія Тимофєєва.          

З великим задоволенням діти брали участь у танцювальних флешмобах «Danse», «Чоколате», «А ти лети», «Клеп-клеп», який для них провели Аліна Батюк та Єва Маркута – вихованки гуртка молодіжний клуб «Happy team», керівник Діана Прунько.

         Веселі пісні для всіх присутніх лунали від Брус Марії та Перегіняка Олександра – вихованців студії естрадного вокалу «Марічейка» з клубу «Мангуста», керівник Любов Полякова.

         Гарного настрою додала всім жартівлива вікторина, під час якої мами проявили неабияку кмітливість та знання в кулінарії.

         Ще одним подарунком для всіх мам став виступ вихованців гуртка «English time», які заспівали пісню про маму на англійській мові.

         В клубі панувала затишна, сімейна атмосфера, а по інакшому і бути не могло, адже разом з дітьми були їх найдорожчі та наймиліші серцю матусі.

 Ведучими свята були Оля Савчук та Юля Палійчук.

         На завершення свята вже традиційно  всі учасники отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея