Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

«Свято родини» по вул. Короля Данила

21 серпня 2020 року у дворах по вул. Короля Данила, 14-14б та Короля Данила, 11а відбулось «Свято родини», яке організували дитячо-юнацькі клуби «Мангуста» та «Легінь». Свята відбувались за сприяння міського голови Руслана Марцінківа.

Для мешканців дворів юні вокалісти студій естрадного вокалу «Марічейка» (керівник Любов Полякова) та вокальної школи «Сrystal voice» (керівник Ірина Шабан) підготували концертну програму.

Запальні рухограйки, танцювальні флешмоби провели вихованці молодіжного клубу «Play time», «Happy team» (керівники Діана Прунько, Ангеліна Твердохліб).

Ведучі свята Анастасія Прунько та Софія Облещук створили на майданчику атмосферу дружби, драйву та змістовного проведення часу.

Директор Центру дозвілля Леся Зваричук привітала всіх присутніх з прийдешнім святом – Днем Незалежності України та запросила дітей з 1 вересня до дитячо-юнацьких клубів Центру.

Всі учасники «Свята родини» отримали гарний настрій та солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

 

Фотогалерея