Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Різноманітна Україна» в клубі «Гарт»

 06 березня 2018р. в дитячо-юнацькому клубі «Гарт» міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання відбулось свято «Різноманітна Україна».

Україна… Вона в усьому, що нас оточує: в місяці, зорях, стежинці. Україна – це тихі води і ясне небо, зелені сади. Україна – країна краси!

Особлива атмосфера панувала цього дня. Впродовж свята звучала поезія Ліни Костенко. Вихованці клубу підготували сценку, під час якої глядачі занурились у дитинство Тараса Шевченка і відчули атмосферу того часу.

Неймовірно прекрасними були музичні виступи Людмили Хоми та студії естрадного вокалу  «Марічейка» (керівник Любов Полякова), Сніжани Глушак з вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан). Яскравими та оригінальними були виступи дівчаток з танцювальної студії «Смайл» (керівник Вікторія Семенюк), які виконали танець «Човен» та «Свята».

Ведуча свята Христина Ціник провела вікторину про найбільше, найширше, найнезвичайніше, чим багата наша Україна. Діти брали участь у розважальних іграх. Педагог-організатор Ольга Пицко ознайомила дітей з вишуканим та неповторним петриківським розписом.

Всі учасники свята отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

 

Фотогалерея