Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Останні акорди літа» в сквері «Первоцвіт» в Пасічній

31 серпня   2018 р. в сквері «Первоцвіт» в Пасічній за підтримки міського голови Руслана Марцінківа та з ініціативи депутата міської ради Романа Харука відбулось свято «Останні акорди літа», яке провів міський  Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.  На свято завітали  депутати міської та обласних рад від ВО «Свобода» Роман Харук та Ігор Дебенко, які звернулися до всіх присутніх з привітальними словами.

В цей останній сонячний день літа в чудовому сквері «Первоцвіт» зібралось багато дітей та дорослих, щоб активно і з позитивним настроєм провести літо.

Діти з великим задоволенням брали участь у веселих іграх, забавах, танцювальних флешмобах з ведучою свята Діаною Прунько та вихованцями гуртка «Молодіжний клуб» Анастасією Любчик, Альбіною Фреїв, Настею Прунько та Анжелікою Шаптало. А щічки та долоньки дітворі розмальовувала керівник гуртка «Студія образотворчого мистецтва» Надія Йосепчук. Музичні вітання глядачам дарували учні вокальної школи «Crystal Voice» Андріяна Салижин, Юлія Плисюк, Катруся Галько, Юлія Сапіжак та Денис Дутка.

На завершення свята вже традиційно всі учасники отримали солодощі. Розійшлись всі по домівках з приємними враженнями та хорошим настроєм, щоб 1 вересня з новими силами розпочати навчальний рік.

 

Фотогалерея