Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято осені на Каскаді

 Осінь –  чудова пора року, яка дарує нам ще такі сонячні, теплі дні. Весело і радісно було сьогодні на святі  «А у нас у дворі», яке відбулося 05 вересня 2019 року у дворі  по вул. Миколайчука 15-15а.

На свято завітали міський голова Руслан Марцінків та координатор мікрорайону від міського голови Уляна Павликівська, які звернулися з привітальними словами до всіх присутніх на святі.

Вихованки гуртка «Молодіжний клуб «Play Time» (кер. Ангеліна Твердохліб) Данута Номгаудіс та Людмила Іваницька провели з дітьми веселі танцювальні флешмоби та рухливі ігри. У виконанні талановитих Аліни Русин, Юлії Сапіжак, Наталії Денис та Катрусі Галько, вихованок вокальної школи «Crystal Voice»(керівник І. Шабан), прозвучали музичні вітання. Драйвовий та запальний танець подарували глядачам юні танцюристи студії « DSS» (керівник В. Семенюк). 

Ведучою свята була Ангеліна Твердохліб. Свято організовано міським Центром дозвілля дітей та юнацтва (директор Леся Зваричук). На завершення всі присутні та учасники свята отримали солодощі від міського голови Руслана Марцінківа та Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея