Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Новорічно-різдвяна феєрія» в Пасічній

19 січня 2018 р., в день Водохреща, у дворі по вул. Целевича, 1-А в Пасічній, за підтримки міського голови Руслана Марцінківа відбулось святкове дійство «Новорічно-різдвяна феєрія» від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.. На свято завітали міський голова Руслан Марцінків, секретар міської ради Оксана Савчук, депутати міської та обласної рад від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрій Строїч та Ігор Дебенко. Всі почесні гості виступили перед присутніми з привітальним словом.

Святковий новорічно-різдвяний настрій на святі створювали вихованці вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан): Вікторія Лесюк, Ірина Антоняк та Денис Дутка, які щиро дарували всім новорічні пісні та колядки. На святі виступив різдвяний вертеп за участю вихованців гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Леся Зваричук). Ведучі свята Діана Прунько та Людмила Хома провели запальні танцювальні флешмоби, в яких залюбки брали участь діти та дорослі. А ще за доброю українською традицією всі разом заколядували «Нова радість стала».

На святі панувала святкова доброзичлива атмосфера. Всі учасники свята отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея