Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Новорічне диво» у дитячо-юнацькому центрі

24 грудня 2019 року у дитячо-юнацькому центрі відбулося новорічно-розважальне свято «Новорічне диво».

Всі дітки на святі веселилися та розважалися з різноманітними казковими персонажами: ведучими запальною Пеппі (Лілія Дух) та драйвовим Клоуном (Андрій Глінський), з енергійними інопланетянинами (Святослав та Ярослав Ребрик), з солодким Емемдемсом (Настя Задорська). Також на свято завітали і інші чарівні герої, вихованці гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Леся Зваричук) – красуня Ельза (Марина Стефанів), веселий Олаф (Діана Прунько), екстравагантний Капелюшник (Ангеліна Твердохліб), талісман нашого Центру веселий Бі-ба-бо (Вероніка Сусік), символ 2020 року Мишка Мія (Анна Стецюк) та поважний Дід Морозенко (Володимир Козовий).

Чарівні новорічні пісні подарували усім присутнім талановиті співачки Марія Дешева та Емілія Голота з вокальної школи «Crystal voice» (керівник Ірина Шабан).

Запальний флешмоб станцювали вихованці гуртка «Галицькі пацьорки» (керівник Рудольф Шваюк), а драйвову ча-чу – вихованці спортивного клубу «Динамо» Злата Кравчук та Артем Стасюк (керівник Ольга Гурик).

         Наприкінці свята всі діти пригощалися солодощами, які надав міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея