Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято краси і грації за участю вихованців з дитячо-юнацьких клубів

16 березня 2019р. в приміщенні Муніципального Центру дозвілля відбувся дев’ятий загальноміський Фестиваль хореографічного мистецтва «Танцювальний калейдоскоп», організований Івано-Франківським міським Центром дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання. Фестиваль проходив за підтримки міського голови Руслана Марцінківа та Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Сорок три танцювальні композиції у різних стилях продемонстрували понад триста учасників Фестивалю з дитячо-юнацьких клубів Центру: танцювальний колектив «Лібра» з дитячо-юнацького клубу «Мрія», керівник Лілія Глива, тренер-хореограф Аліна Броняковська; клуб спортивного танцю «Динамо», тренер-хореограф Ельміра Левицька, з дитячо-юнацького клубу «Прометей»; клуб спортивного танцю «Динамо» Нечай Влада та Гриців Сергій, тренер-хореограф Олег Гулій, з дитячо-юнацького центру; ансамбль естрадно-спортивного танцю «Смайл» з дитячо-юнацького центру, керівник Вікторія Семенюк; танцювальний колектив «DSS», керівник Вікторія Семенюк, тренер-хореограф Юлія Савик в дитячо-юнацькому клубі «Гарт» та тренер-хореограф Богдана Коритан в дитячо-юнацькому клубі «Оріон»; танцювальний колектив «Арт-данс», керівники Наталія та Сергій Дехтяр, тренер-хореограф Діана Понайда в дитячо-юнацькому клубі «Мангуста» та тренер-хореограф Тетяна Почіль в дитячо-юнацькому клубі «Сучасник»; Центр естетичного виховання «Кармен» з дитячо-юнацького клубу «Юність», тренер-хореограф Соломія Римик, та самодіяльний танцювальний гурт «Невгамовні дівчата» з дитячо-юнацького клубу «Юність».

Домініка Дем’яник з вокальної школи «Crystal Voice» та Каріна Кіндрат і Віктор Лазарович з танцювальної школи Влада Ями привітали учасників та глядачів Фестивалю піснею «Танцюють діти».

В ролі ведучих дебютували вихованці гуртків «Молодіжний клуб» Анжеліка Шаптало, Мілана Яцків,  Данута Номгаудіс, Юлія Кушнерик та Аліна Батюк.

На завершення Фестивалю директор міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Леся Зваричук вручила пам’ятні кубки та грамоти керівникам танцювальних колективів, а всі учасники отримали солодощі.

Висловлюємо щиру подяку директору Департаменту культури Надії Загурській та директору Муніципального Центру дозвілля Лесі Муравйовій за сприяння у проведенні Фестивалю.

Фотогалерея