Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Я люблю Україну пісенну свою» в дитячо-юнацькому клубі «Легінь»

14 березня 2019 року в дитячо-юнацькому клубі «Легінь» відбулося свято «Я люблю Україну пісенну свою», яке підготувала педагог-організатор-методист клубу Любов Савчук.

Українська пісня – це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок у крок слідує за ним від дитинства до старості. Кожне враження, кожне переживання виливається в пісні.

Розпочалося свято креативним пісенним привітанням вихованців гуртка «Студія театрального мистецтва «Ексклюзив» (керівник Л.Савчук). Загадки, вірші, інтерактивні прийоми «Об’єднай прислів’я» та «Лови помилку», музичні вітання від Аліни Русин, Яни Шушури та Ольги Федів з вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан) надали всім своєрідного святкового настрою. Окрасою свята став «Український танець» у виконанні танцювального колективу «Галицька веселка» (керівник О.Хлабата) з ліцею №13. А

Всі учасники свята традиційно отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Наш народ має багату скарбницю пісень, казок, легенд, переказів, дум, якими можна пишатися як райськими квітами. Деякі з них пройшли крізь довгі століття і ще сьогодні причаровують блиском дорогоцінних самоцвітів.

 

Фотогалерея